KONCERTEK

Image

VAN A FELTÖLTŐIG

Image

Hillsong London

 

Image

Oláh Gergő

Oláh Gergő neve már sok mindenki számára ismerős lehet, hiszen az X-Faktor harmadik szériájának győzteseként belopta magát az emberek szívébe. Gergő hitét megvallja a dalaiban is, 5 gyerekes családapaként feladatának érzi, hogy megerősítse a keresztény értékeket. Élettörténete népmesébe illő, a próbatételein Jézus segítségével jutott át. Napjainkban Magyarország egyik legnépszerűbb énekese, akit július 1-jén, 20 órakor a FeltöltŐn is hallhatunk.

Image

Jota - Szuperhős

családi és gyermekkoncert

Andelic Jonathan, művésznevén: Jota egy kész energiabomba! Nem csoda, hogy a felnőttek mellett a gyerekek kedvence is, hiszen így végigugrálni, beénekelni az egész színpadot csak ő képes! A magyar dalszerző, előadó, az X-Faktor, A Dal 2021 és A Dal 2022 tehetségkutató műsorok döntős versenyzője. Dalaiban hitéhez kapcsolódó élményeit osztja meg pop, gospel és funky stílusban.

Július 1-én, 17 órától a FeltöltŐ színpadán megmutatja, hogy szuperhősök igenis léteznek!

Image

CSISZÉR LÁSZLÓ ZENEKARA

Isten megragadta a szívüket, és elhívta minket arra, hogy az örömhírt elvigyék mindenhová. Így hirdetik dalban és szóban, örömmel és tűzzel. Őbenne és Őérte, mindent az Ő dicsőségére! Ez a szolgálatuk lényege. Csiszér László és zenekara a keresztény könnyűzene meghatározó alakjai. Legyünk ott együtt az örömteli dicsőítő koncerten július 1-jén, 21 órakor a FeltöltŐ Keresztény Zenefesztiválon!

Image

PZM

A PZM olyan fiatalokból áll, akiknek életében Isten imádása és a zene nagyon fontos helyet tölt be. A hétköznapokban más és más munkát végeznek, különböző habitussal rendelkeznek, azonban az Úr iránti szeretet és ennek a zenén keresztüli kifejezése összeköti őket. Céljuk, hogy minél több fiatal tapasztalja meg Isten és a zene életet átformáló erejét. Formálódjunk és töltődjünk mi is velük június 30-án, 20 órától a Feltöltő színpadán!

Image

APACUKA

Interaktív, játékos, táncos koncertjeinken változatos stílusú, kizárólag élőben előadott dalok hallhatóak, amelyek megtalálhatóak a Színes világ, Hangfalatok és a Családfánk című lemezeinken.

A változatosan hangszerelt dallamokban különféle zenei irányzatok is megjelennek, a rocktól a világzenén át a reggae-ig.
A zenekar üde színfolt a magyar gyermekzenei palettán. Pálfi Kriszta énekesnő versei, varázslatos hangja és személyisége kicsiket és nagyokat egyaránt elbűvöl. A dalok mondanivalója, az egyedi stílus és a magávalragadó színpadi produkció teszi különlegessé és emlékezetessé az együttest.

Image

Four is Five

A FOURisFive egy szenzációs családos koncerttel zárja a FeltöltŐ fesztivált. Tagjai a Fóris családhoz tartoznak. Repertoárunkon alapvetően gospel jellegű saját szerzemények,  feldolgozások, dicsőítő dalok szerepelnek.

 A FOURisFive 2018-ban a Szikra Díj különdíjasaként került be a hazai könnyűzenei élet vérkeringésébe. Ezzel párhuzamosan Fóris Rita szintén ebben az évben saját szerzeményével Szikra Díjat nyert. 

 Fóris Rita a Duna Televízió, A DAL 2022 műsorában is versenyzett “Olyan szép” című dalával, ahol az MTVA-val közös Akusztik Online versenyt a közönség szavazataival megnyerte! A győztes produkciót, melyet az A38 rendezvény hajó fedélzetén rögzített a televízió stábja, a FOURisFive családi csapattal adta elő.

Ezt a dalt azóta számos rádió műsorára tűzte, és rendszeresen játsza le hallgatói számára.

Image

Első Lépés

Kell egy Első Lépés, ami elindít egy úton, egy szikra amiből tűz lehet, egy rövid szó, ami talán mindent megváltoztat. Az Első Lépés szeretné ebben segíteni az embereket, hogy olyan útravalót kapjanak, ami egy életre szól. A zenekar ismerős lehet a Csillagpont fesztiválról, amelynek (többek közt) a himnusza is saját szerzeményünk.

Tegyük meg az első lépést együtt július 2-án 18 órakor a FeltöltŐn!

Image

László Attila

Egy olyan énekes, aki nemcsak a Csillag születik harmadik szériájának győzteseként hozza közelebb a csillagokat, hanem a közönséget is közelebb emeli az éghez alázatosságával, hitéről tett tanúságával. Léleksimogató hangja emeljen bennünket az égig július 2-án, 19 órakor a FeltöltŐn!

Image

Reménység együttes

A Reménység együttes Maros megyéből érkezik a FeltöltŐ színpadára július 1-én, 18 órakor. A dalaik nagy része dicsőítő dal, az Ő nagyságáról, szeretetéről, szépségéről, hatalmáról énekelnek. Ez a csodálatos zenei szolgálat, amit az Úr rájuk bízott egy hivatás is egyben, hogy minél több emberrel megismertessék Őt, és az Úrban való reménysugarat tovább adják. Hiszik, hogy munkájuk és céljuk nem hiábavaló, mert aki egyszer is meghallja az Úrról szóló énekeket, abban felébredhet az Isten utáni vágyakozás.

 Érzik, hogy ezt a feladatot Istentől kapták, és reménykedve tekintenek a jövőbeli feladatok elé.

Image

Fundamentum

“Minden igazi találkozás ÉLET”, vallják a Fundamentum zenekar tagjai, akik életre keltenek bennünket Isten által a FeltöltŐn július 1-jén, 19 órától kezdődő koncertjükön.

Egy időben indult el a vágy három református lelkészben, egy nyomdászban és mérnök barátjában, hogy Istent a zenei szolgálaton keresztül dicsőítsék. Nem sokkal később csatlakozott hozzájuk egy zongoratanár, egy teológus és egy tehetséges énekes is. Ami őket jellemzi: szeretik Istent, szeretnek álmodozni - és nem utolsó sorban zenével szolgálni. Hiszik és vallják: az egyháznak Jézus a Fundamentuma - ez az ő reformációjuk. Jelmondatuk: “Írd át álmaink, ahogy Te akarod!”

Image

Glory Dicsőítő Zenekar

A zene nagyon fontos szerepet játszik abban, hogy lelkünk Istenre hangolódjon. A vele való kapcsolat tele van érzésekkel, élettel, ezt pedig a felszabadult dicsőítésben élhetjük meg nap mint nap. Az Ő jelenlétében lenni csodálatos dolog. Ezt érezték a Glory tagjai is, akik hétről hétre vállalnak zenei szolgálatot a gyergyószentmiklósi Szent István templomban. A tagoknak egyenként más és más, különleges hivatása van, egy dolog azonban mégis összeköti őket: Isten jelenlétében lenni és az embereket is odavezetni a zene által. Az Istentől való elhívásukat, talentumaikat ajándékként szeretnék visszaadni az emberek számára a FeltöltŐn is július 2-án az ökumenikus istentisztelet előtti ráhangoló koncerten és az istentisztelet alatt is.

Image

Band`Ora

A Band'Ora egy keresztény identitású zenekar, melynek tagjai a római katolikus hitvallásnak megfelelően élik meg hitüket a zenei szolgálatban. Az alfalvi fiatalokból álló alapító tagokat teljesen meghatározzák az Úr Jézus közelségének velejárói. Az istenközelségből fakadóan született meg bennük a vágy arra, hogy szolgálatot vállalva dicsőítő műhelyeket tartsanak, illetve jótékonysági- és evangelizációs koncerteket is adjanak. Ezúttal június 30-án hallhatjuk őket a FeltöltŐ nagyszínpadán 19 órától.

Image

 Árvácska együttes

Gyerekektől nem csak gyerekeknek!

Az Árvácska együttessel a család apraja-nagyja töltekezhet június 30-án, 18 órától a nagyszínpad előtti téren.

A Csíksomlyói Csibész Ifjúsági Egyesület keretén belül működő Árvácska együttes 25 éve alakult, jelenleg a második generáció nő fel benne. Közösségükbe tartoznak a Babba Mária otthon lakói, valamint fiatal tehetséges fiatalok és munkatársak. A modern zenétől, a klasszikusokon keresztül a népzenéig mindenben otthon érzik magukat. Megtanultak közösen dolgozni, közösen álmodni, közösen gondolkodni.

Elmondásuk szerint a zene bearanyozza az életünk szürkeséget, kitárja szívüket Isten és az emberek felé.